• PRO TV
  • Cele mai tari filme sunt la ProTV: de vineri pana duminica: "Razboiul mintii", "Arma mortala 3", "X-men" si "Sarutul dulce al razbunarii"

Cele mai tari filme sunt la ProTV: de vineri pana duminica: "Razboiul mintii", "Arma mortala 3", "X-men" si "Sarutul dulce al razbunarii"

Cele mai tari filme sunt la ProTV: de vineri pana duminica: "Razboiul mintii", "Arma mortala 3", "X-men" si "Sarutul dulce al razbunarii"

Vineri, 31 ianuarie

20:30 – (12) Film artistic: Razboiul mintii

Titlu original: Push

Regia: Paul McGuigan

Productie: SUA, 2009

Cu: Chris Evans, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning, Neil Jackson, Camilla Belle

Genul: actiune

„Divizia” este o agentie guvernamentala obscura care, pentru a-si alcatui cea mai puternica armata din lume, transforma orice persoana intr-o arma letala. Cei care accepta transformarea au capacitatea de a misca obiectele cu puterea mintii, pot vedea viitorul, pot crea o alta realitate si pot scapa de inamici intr-o clipa. Insa cei care nu doresc sa faca parte din acest experiment sunt imediat exterminati. 

Sambata, 1 februarie

20:30 – (12) Film artistic: Arma mortala 3

Titlu original: Lethal Weapon III

Productia: SUA, 1992

Regia: Richard Donner 

Cu: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo.

Gen: actiune 

Aceasta noua serie a celebrei comedii “Arma mortala” ii aduce din nou impreuna pe Riggs (Mel Gibson) şi Murtaugh (Danny Glover) cei doi populari politişti din Los Angeles. Ultimul trebuie sa se retraga din Politie in weekendul urmator insa cei doi intra intr-o noua aventura. Ei trebuie sa rezolve un caz de trafic cu arme confiscate, in care e implicat un fost coleg de breasla.  

Duminica, 2 februarie

20:30 – (12) Film artistic: X-Men

Titlu original: X-Men

Productie: SUA, 2000

Regia: Bryan Singer

Cu: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, James  Marsden, Halle Berry, Anna Paquin, Tyler Mane, Ray Park, Rebecca Romijn-Stamos

Gen: actiune

In filmul “X-Men” regizorul Bryan Singer ii readuce in prim-plan pe cei mai populari eroi ai benzilor desenate cu acelaşi nume, intr-un film original, cu conotatii politice. “Este vorba despre asemanarile şi deosebirile dintre oameni”, marturiseşte Singer, “conflictele ideologice dintre personaje apartin epocii anilor ’60 din Statele Unite”.Profesorul Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume, conduce o şcoala ai carei elevi sint cu totul speciali: sint persoane care datorita unor mutatii genetice au dobindit capacitati paranormale.

22:30 – (15) Film artistic: Sarutul dulce al razbunarii

Titlul original: The Long Kiss Goodnight

Productie: SUA, 1996

Regia: Renny Harlin

Cu: Geena Davis, Samuel L. Jackson, Patrick Malahide, Craig Bierko, Brian Cox

Gen: actiune 

Samantha Caine (Geena Davis) este o profesoara care işi creşte singura copilul. Deşi viata sa pare una obişnuita, ea descopera ca lucrurile nu stau tocmai aşa. Din cind in cind are amintiri vagi despre lucruri pe care crede ca nu le-a trait niciodata. Cind aceste secvente incep sa se repete obsesiv, Samantha il roaga pe detectivul particular Mitch Hennesey, interpretat de Samuel L. Jackson, sa-i cerceteze trecutul pentru a gasi o explicatie. Mitch descopera ca Samantha nu este de fapt Samantha, numele sau adevarat fiind Charley. Ocupatia sa anterioara a fost cea de ucigaşa profesionista, inclusa intr-un program guvernamental secret. Dupa citeva cazuri, Charly a suferit brusc o amnezie şi, treptat, pesonalitatea sa s-a transformat in cea a Samanthei.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni