• PRO TV
  • Ruby si-a marit buzele? Imaginea care i-a convins pe fanii sai ca si-a injectat Botox: "De ce ai buzele atat de umflate?"

Ruby si-a marit buzele? Imaginea care i-a convins pe fanii sai ca si-a injectat Botox: "De ce ai buzele atat de umflate?"

Ruby si-a marit buzele? Imaginea care i-a convins pe fanii sai ca si-a injectat Botox: "De ce ai buzele atat de umflate?"

Dupa ce saptamana trecuta le-a aratat fanilor sai de pe Facebook o imagine in care aparea cu buzele umflate, dupa somn, Ruby a publicat o noua fotografie care i-a pus pe ganduri pe fani.

Cantareata si-a intrebat prietenii virtuali daca le-ar placea mai mult soare afara, insa toti au remarcat cat de schimbata este vedeta. 

Ruby a primit zeci de comentarii in care este intrebata un singur lucru: daca si-a marit si ea buzele, dupa modelul multor vedete din showbiz-ul autohton. "Ce-i cu buzele tale?", "De ce ai buzele umflate? Ti-ai pusw Botox?", "Nu pot sa cred ca si tu vrei sa te transformi in Bianca", "Tu erai mai naturala. De ce ti-ai marit buzele?", au fost doar cateva dintre comentariile primite.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni