• PRO TV
  • Tim Roth, "detectorul uman de minciuni", spune adevarul despre "Lie To Me" - "Psihologia minciunii", noul serial de la ProTV

Tim Roth, "detectorul uman de minciuni", spune adevarul despre "Lie To Me" - "Psihologia minciunii", noul serial de la ProTV

Tim Roth, "detectorul uman de minciuni", spune adevarul despre "Lie To Me" - "Psihologia minciunii", noul serial de la ProTV

De luni pana joi, ProTV aduce un nou serial care a facut senzatie in lumea intreaga: "Lie To Me" - "Psihologia minciunii", difuzat in saizeci si opt de tari, nominalizat la Primetime Emmy si castigator a doua People’s Choice Awards. De la 23:05, telespectatorii vor intra in lumea doctorului Cal Lightman (Tim Roth), expert in detectarea minciunilor si al descoperirii infractorilor.

Tim Roth, actorul care il joaca pe Lightman, este un personaj la fel de complex ca si protagonistul serialului. Britanic la origine, Tim si-a facut debutul in lumea filmului cu ajutorul faimosului regizor Quentin Tarantino. Roth a devenit cunoscut mai ales datorita rolurilor din “Pulp fiction” si “Planeta maimutelor”. In plus, britanicul a fost cat pe ce sa il joace pe Hannibal Lecter, eroul din “Tacerea mieilor”, rol care i-a revenit pana la urma lui  Anthony Hopkins.

"Lie To Me" - "Psihologia minciunii": Un nou serial care da dependenta, de luni pana joi, de la 23.05, la ProTV

Dupa mai mult de treizeci de ani de lucru in bransa, "Lie To Me" - "Psihologia minciunii" este primul proiect de televiziune de anvergura in care s-a implicat Roth. “Sam Baum, creatorul si regizorul serialului, a venit direct la mine cu propunerea de a interpreta personajul principal. Pana atunci jucasem aproape exclusiv in filme, nu aveam la activ roluri in seriale de televiziune. L-am refuzat pe Sam de doua ori si pana la urma am acceptat. Se pare ca am luat cea mai buna decizie, in final”, a declarat actorul.

 “Oamenii au senzatia ca acum o sa le citesc expresiile fetei, ca sunt atent la orice, dar trebuie sa ii asigur de fiecare data ca nu fac acest lucru. Mai mult, m-am straduit cat am putut sa nu invat gesturile care ii dau de gol. Cu toate acestea, e amuzant sa incerci sa iti dai seama cand mint politicienii, de exemplu, mai ales intr-o campanie electorala. Nici macar nu e nevoie sa fii expert ca sa-i «citesti»”, povesteste, amuzat, Roth.

 “Dincolo de scenariu si de personaje, stiinta leaga totul in serial”, adauga actorul britanic despre productia bazata pe cercetarile fostului profesor universitar Paul Ekman, expert mondial in citirea expresiilor faciale si consilier al departamentelor de politie.

De luni pana joi, de la 23:05, mincinosii nu mai au nicio sansa de scapare cand intra in actiune Cal Lightman si echipa lui de experti in primul sezon din serialul "Lie To Me" - "Psihologia minciunii", numai la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni