• PRO TV
  • Modelul Andreea Diaconu, alaturi de David Beckham in reclamele pentru colectia casei Belstaff

Modelul Andreea Diaconu, alaturi de David Beckham in reclamele pentru colectia casei Belstaff

Modelul Andreea Diaconu, alaturi de David Beckham in reclamele pentru colectia casei Belstaff

Andreea Diaconu, unul dintre cele mai apreciate modele din Romania, a fost aleasa, alaturi de fostul fotbalist David Beckham, pentru a reprezenta colectia primavara-vara 2014 a casei Belstaff.

Cei doi reprezinta imaginea casei de moda Belstaff, fiind protagonistii reclamelor pentru colectia primavara-vara 2014.

In 2013, Andreea Diaconu, alaturi de Monica Bellucci, Kate King si Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casa de moda Dolce&Gabbana.

Tot in 2013, Andreea Diaconu a aparut pe coperta numarului din iunie al editiei franceze a revistei Vogue.

Nu a fost pentru prima data cand Andreea Diaconu a pozat in paginile Vogue Paris, ea aparand si in luna februarie intr-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan si realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de moda, David Simms. Atunci, modelul in varsta de 21 de ani a fost considerat de catre editorii prestigioasei reviste "revelatia numarului din februarie 2013".

 

Andreea Diaconu a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din Romania si a fost remarcata de stilistii Katie Grand si Grace Coddington. Fara sa se fi hotarat, la inceput, in legatura cu cariera pe care si-o doreste, Andreea a incercat sa isi continue studiile, facand in acelasi timp primii pasi in cariera de model si primele sedinte foto. Asa cum a povestit romanca intr-un interviu, aceasta "viata dubla" a facut sa fie chemata in biroul directorului care, tinand in mana revista Pop, i-a cerut o explicatie pentru faptul ca a lipsit de la cursuri, motivand ca este bolnava, participand insa in acelasi timp la o sedinta foto.

Decizia definitiva cu privire la cariera a venit odata cu stabilirea sa la New York, avand-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy si fara a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa aparitie pe un mare podium de prezentare a fost la New York fashion Week, cand au fost prezentate colectiile primavara-vara 2007. Au urmat colaborari cu designeri si case de moda celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant si Giorgio Armani, pentru colectia primavara-vara 2013.

La Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colectia primavara-vara 2013, si a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace si Chanel.


 

Andreea Diaconu are inaltimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 -88 si este reprezentata de agentia internationala IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezinta si pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward si Heidi Klum.

 

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni