• PRO TV
  • Joi razi romaneste: "Las Fierbinti" se intoarce cu un nou sezon, dupa Stirile ProTV,  urmat de "O saptamana nebuna"

Joi razi romaneste: "Las Fierbinti" se intoarce cu un nou sezon, dupa Stirile ProTV,  urmat de "O saptamana nebuna"

Joi razi romaneste: "Las Fierbinti" se intoarce cu un nou sezon, dupa Stirile ProTV,  urmat de "O saptamana nebuna"

Din 13 februarie, Joia razi romaneste! Telespectatorii ProTV au parte de doua comedii romanesti care ii vor face sa rada ca la carte. In fiecare joi seara, de la ora 20.30, fierbintenii se intorc in cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit serial romanesc al ultimilor 10 ani, “Las Fierbinti”, dupa care, de la 21.30, incepe “O saptamana nebuna”, o noua comedie savuroasa, cu un scenariu inteligent si umor de situatie care promit sa dea dependenta.

Joia aceasta de la 20.30, satula de tinut casa cat Firicel (Cuzin Toma) isi petrece timpul la carciuma, sotia il paraseste, pentru nimeni altul decat Ardiles (Mihai Margineanu), lasandu-l sa le poarte de grija celor trei copii. Celentano (Adrian Vancica) se dovedeste a fi prieten nu doar de pahar, ci si de nadejde, si incearca sa ii impace pe cei doi.

Intre timp, Giani (Costi Dita) intra intr-un bucluc mai mare decat capacitatea lui de a se descurca in viata: este rapit de un barbat inarmat si urcat cu forta intr-o masina, unde il asteapta nimeni altul decat seful mafiei din Torino. Ce anume doreste periculosul mafiot de la Giani, telespectatorii ProTV vor afla urmarind primul episod din al cincilea sezon al serialului “Las Fierbinti”.

Tot de la producatorii “Las Fierbinti”, de la 21.30 ProTV difuzeaza incepand din 13 februarie serialul “O saptamana nebuna”, cu o distributie de exceptie: Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, Tora Vasilescu, Anca Sigartau, Mihai Constantin si Paul Ipate si Diana Cavallioti in rolurile principale. Adaptare a formatului britanic “The Worst Week of My Life”, noul serial de la Pro TV este povestea lui Alex Puica (Paul Ipate) si a intamplarilor prin care trece acesta cu o saptamana inainte de a se casatori cu Maria (Diana Cavallioti). Un tip simpatic, dar ghinionist si incurca-lume, Alex nu este pe placul familiei Mariei si, desi incearca sa se integreze, nu face decat sa atraga si mult antipatia acestora si in special a viitorului sau socru, Emilian Codrescu (Horatiu Malaele). 

Fiecare din cele 7 episoade ale serialului “O saptamana nebuna” urmareste o zi din saptamana de dinaintea nuntii. Astfel, joi seara, in primul episod, telespectatorii ProTV ii vor cunoaste pe Alex si Maria, care locuiesc cu chirie intr-o garsoniera din Capitala si care sunt prinsi in iuresul pregatirilor pentru nunta. Inca de la inceput, Alex Puica intra in bucluc pentru ca reuseste sa piarda inelul de nunta pentru Maria, pe care il are de la bunica acesteia, Emilia Codrescu (Ileana Stana Ionescu) si care valoreaza nu mai putin de 12.000 de euro. Nu vor lipsi insa situatiile de-a dreptul memorabile dintre Alex si viitorul sau socru, care nu pierde nicio clipa pentru a-i arata ca nu il place si nu este de accord cu casatoria acestuia cu fiica sa. 

“E o poveste simpatica dintre doi oameni care se iubesc, numai ca apar tot felul de ghinioane si neplaceri in relatia dintre Alex Puica si socrii sai. E condimentat cu tot felul de peripetii si situatii comice. E cel mai ghinionist om din lume”, spune Paul Ipate, aflat cu personajul Alex Puica la primul sau rol intr-un serial de televiziune.

“Este o explozie de bucurie intr-un ambalaj de comedie de foarte buna calitate. Eu nu as rata asa ceva”, adauga si Diana Cavallioti. La randul sau, Dragos Buliga, regizorul ambelor seriale de joi seara de la ProTV, vorbeste despre cea mai mare provocare a unui proiect ca “O saptamana nebuna”: “Lupta cea mare a fost adaptarea umorului englezesc la cel neaos, romanesc. Ca natii, radem la lucruri diferite, iar umorul romanesc consider ca este unul dintre cele mai bogate si complexe feluri de a rade. Sper ca oamenii sa se uite in primul rand din respect pentru acesti mari actori, dupa care se vor uita ca sa rada copios. “O saptamana nebuna” este o comedie curata, cu o distributie mai rar intalnita in ultimii ani intr-un serial de televiziune, e o productie in care s-a investit mult din toate punctele de vedere.”   


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni