• PRO TV
  • George Buhnici da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii de weekend iLike IT

George Buhnici da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii de weekend iLike IT

George Buhnici da startul celui de-al doilea sezon

al emisiunii de weekend iLike IT

Din 22 februarie, de la 10:00, George Buhnici face ca noutatile din Internet si tehnologie sa nu mai para complicate si inaccesibile.

iLike IT traduce IT-ul in limba romana din 2011 cu umor inteligent si pofta de show. In cel de-al doilea sezon pregatim editii spectaculoase, in care mizam pe un singur efect din partea telespectatorilor nostri: starea de wow!”, declara George Buhnici, corespondentul stirilor ProTV care se pregateste sa dea check-in in cel de-al doilea sezon al emisiunii iLike IT, in care va vana cele mai noi smartphone-uri, tablete, accesorii, camere video si console.

Sezonul incepe in forta cu cele mai tari gadgeturi de la CES 2014 din Las Vegas si lansarile de la Mobile World Congress 2014 din Barcelona”, dezvaluie George. „Tot in primele editii ajungem si in Silicon Valley unde cautam cheia succesului in cariera alaturi de cativa romani care scriu istoria moderna a acestui loc. Am filmat interviuri speciale cu cei mai interesanti si mai bogati romani din Palo Alto. Povestile lor ar putea inspira oricand planurile de viitor ale unui tanar. Stiu sigur ca pe mine m-au facut sa inteleg mai bine viitorul”, completeaza corespondentul Stirilor ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni