• PRO TV
  • Alina Eremia, in cea mai sexy rochie purtata pana acum. Fotografia cu care a aprins imaginatia tuturor

Alina Eremia, in cea mai sexy rochie purtata pana acum. Fotografia cu care a aprins imaginatia tuturor

Alina Eremia, in cea mai sexy rochie purtata pana acum. Fotografia cu care a aprins imaginatia tuturor

Alina Eremia a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de la noi gratie proiectelor muzicale atat solo, cat si cu trupa in care a fost implicata, iar de cand LaLa Band a crescut in popularitate in randul tinerilor, artistii sunt urmariti la fiecare pas de catre fanii lor.

De curand, Alina Eremia a postat pe pagina de Facebook o imagine de la o sedinta foto, in care poarta una dintre cele mai mulate rochii pe care le-a imbracat pana acum.

Daca tanara vedeta si-a obisnuit admiratorii cu tinute moderne, dar destul de cuminti, de aceasta data Alina a optat pentru o rochie care a pus in evidenta cele mai ascunse parti ale trupului sau.



In ultima perioada, Alina Eremia a slabit considerabil, iar acum se poate lauda cu o silueta de invidiat. Inca nu a anuntat ce surpriza le pregateste vedeta fanilor sai, dar se pare ca nu ii va dezamagi deloc pe cei care o indragesc.

"De ceva timp, pregatesc o surpriza foarte draguta si pentru ca vreau sa ramana in continuare o surpriza pana la momentul potrivit, nu o sa va dezvalui despre ce este vorba si o sa va las pe voi sa va dati seama din poza!!! Cine ghiceste???", a scris cantareata in descrierea imaginii.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni