• PRO TV
  • Nicki Minaj, goala sub dus, fara peruca si complet nemachiata. Imaginile pe care toti barbatii le asteptau - FOTO

Nicki Minaj, goala sub dus, fara peruca si complet nemachiata. Imaginile pe care toti barbatii le asteptau - FOTO

Nicki Minaj, goala sub dus, fara peruca si complet nemachiata. Imaginile pe care toti barbatii le asteptau - FOTO

Nicki Minaj si-a rasfatat cei aproape 18.000.000 de fani de pe o retea de socializare cu o fotografie mai mult decat indrazneata. 

Cantareata de 31 de ani s-a pozat singura cu telefonul mobil, goala sub dus, intr-unul dintre putinele momente in care artista apare fara perucile colorate si machiajul pronuntat cu care a devenit cunoscuta.

Decizia vedetei de a aparea naturala in fata fanilor sain vine dupa ce Nicki Minaj a fost data in judecata pentru 30 milioane de dolari de un fost stilist al ei, care o acuza pe artista americana ca a lansat pe piata o gama de peruci inspirate din creatiile sale fara a-i cere permisiunea.

Terrence Davidson a inceput sa lucreze pentru Nicki Minaj in 2010, creand multe peruci spectaculoase, pe care vedeta americana le-a purtat la diverse gale si in videoclipurile sale, informeaza bbc.co.uk.

El afirma, totodata, ca a discutat cu artista despre posibilitatea de a lansa impreuna o gama de peruci. Terrence Davidson spune ca Nicki Minaj a copiat creatiile sale si a inceput sa le vanda, singura, pe internet.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni