• PRO TV
  • Dana Rogoz arata perfect la o saptamana dupa ce a nascut. Cu ce abdomen plat se lauda artista, intr-o rochie scurta si mulata

Dana Rogoz arata perfect la o saptamana dupa ce a nascut. Cu ce abdomen plat se lauda artista, intr-o rochie scurta si mulata

Dana Rogoz arata perfect la o saptamana dupa ce a nascut. Cu ce abdomen plat se lauda artista, intr-o rochie scurta si mulata

Dana Rogoz a nascut, de 1 martie, prin cezariana, un baietel care va purta numele de Vlad Luca Dragomir. Miercuri, Abramburica si fiul ei s-au externat din maternitate si au plecat acasa.

Dana a uimit pe toata lumea la iesirea din spital.  Este supla si radiaza de veselie si optimism. Tanara mamica e increzatoare ca se va descurca foarte bine acasa cu micutul Vlad.

Simpatica actrita le-a urat "La multi ani!" tuturor mamicilor, pe blogul sau, unde a publicat si cateva imagini in care apare imbracata in aceeasi rochie in care se fotografia in urma cu o saptamana, inca insarcinata.

"Acum fix o saptamana, la ora asta, eram inca insarcinata cu Vlad si habar nu aveam ce urma sa se intample. Le urez tuturor mamicilor din lume multa fericire, la fel de multa ca a mea acum!", a scris Dana Rogoz pe blogul sau.





"O sa ducem lipsa confortului de aici de la maternitate, unde am fost super alintati de toata lumea. Cand ai o problema exista the magic red button si imediat cineva iti sare in ajutor. Acasa lucrurile se vor schimba in mod evident. Dar inceputul acesta de cateva zile a fost atat de senin si linistit si plin numai de momente frumoase, incat am prins curaj si chiar cred ca ne vom descurca. Radu a fost langa mine incepand cu sala de nasteri, unde ne-am tinut strans- de mana si unde am putut sa ne bucuram amandoi de primul tipat al lui Vlad, si a ramas alaturi de mine in rezerva pe toata perioada spitalizarii. Asa ca am invatat deja lucrul de echipa si plecam mult mai linistiti acasa." a scris ea pe blogul personal.





Dana a nascut prin cezariana, intr-un spital privat din Capitala. Bebelusul a cantarit 2,980 kilograme, are 48 de centimetri si a primit nota 10 la nastere. 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni