• PRO TV
  • Cabral si Andreea Ibacka au instalat o camera ascunsa in apartament. Ce au descoperit pe filmare i-a surprins intr-un mod extrem de neplacut

Cabral si Andreea Ibacka au instalat o camera ascunsa in apartament. Ce au descoperit pe filmare i-a surprins intr-un mod extrem de neplacut

Cabral si Andreea Ibacka au instalat o camera ascunsa in apartament. Ce au descoperit pe filmare i-a surprins intr-un mod extrem de neplacut

Andreea si Cabral Ibacka se confrunta cu o problema delicata dupa ce au instalat in apartamentul lor o camera ascunsa cand au descoperit ca le lipseau bani din casa.

Cei doi si-au intrebat cititorii de pe bloguri cum sa procedeze cu o situatie mai delicata. 

"Saptamana trecuta au disparut primii bani din casa. 

Noi nu tinem bani in casa, asta e lege. Nici aur sau alte valori, asa e cel mai safe. Daca intra cineva la noi poate lua doua plasme vechi si un desktop. Si farfurii plus vreo 28 de luminari.

Aveam in casa, totusi, 720 de lei, bani pusi de noi deoparte pentru un caz umanitar, urmeaza sa-i dam unei familii cu probleme.

Din banii aia, pusi de mine intr-un dulap, au disparut o parte.

Am vorbit intre noi despre treaba asta si pana la urma am tras noi concluzie, ca altfel nu stiam sa explicam lipsa, ca n-am numarat bine. Asa ca am completat din portofel si am reintregit suma pana la 720 de lei.

Acum doua zile a mai disparut o suta de lei din aceiasi bani, din acelasi loc. Atunci ne-am gandit daca nu Doamna…

Cabral a cerut ajutorul prietenilor si impreuna au instalat prin casa GoPro-urile pe care le are el si au camuflat o alta camera intr-un ambalaj de ondulator de par de-al meu.

 

Chiar spuneam cu totii atunci cand puneau camerele ca ne dorim sincer sa le punem degeaba…

Azi, Doamna in cauza a venit din nou la noi, sa calce. Nu avea treaba in zona camerei unde erau banii, nu avea de ce sa intre acolo. Iar in dulapul respectiv… nici atat!

Am lasat-o singura vreo 35 de minute.

Cand am ajuns acasa am verificat camerele. Imediat dupa ce-am iesit din casa s-a infipt direct in bani. Da, am filmat-o.

Nu ma pricep dar cred ca se numeste furt calificat. Si am impresia ca pedeapsa nu este chiar mica.

Ce ma deranjeaza cel mai tare? Ca ne-am purtat cu Doamna in cauza asa cum ne purtam cu toti cei cu care lucram, ca prieteni. L-a rugat pe Cabral sa-i caute un loc de munca mai bun sotului si el s-a pus pe telefoane. Cand am auzit ca are o fata adolescenta m-am pus pe reorganizat garderoba si i-am impachetat niste hainute bune sa le duca acasa fetei ei. Ne-am purtat asa cum ne dorim si de a altii sa se poarte cu noi.

Si azi… am primit dovada ca Doamna ne fura fara pic de rusine.

Intrebarea mea este simpla… ce sa facem? Nu stim ce sa facem. Si nu recuperarea banilor ne intereseaza, daca Dumnezeu a vrut sa ramanem fara cateva sute de lei… o sa muncim si o sa le facem la loc, nu-i vreo drama".

Aceeasi intrebare a pus-o si Cabral cititorilor de pe blogul sau, www.cabral.ro. Majoritatea celor care au aflat despre problema celor doi soti a incercat sa-i convinga sa mearga la politie si sa nu o lase pe femeia in cauza sa scape nepedepsita.

Tu cum ai reactiona daca te-ai confrunta cu o asemenea situatie?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni