• PRO TV
  • Ruby si rochia care a lasat sa se vada ca NU purta lenjerie intima. Cu ce tinuta innebunitor de sexy si-a facut aparitia in public

Ruby si rochia care a lasat sa se vada ca NU purta lenjerie intima. Cu ce tinuta innebunitor de sexy si-a facut aparitia in public

Ruby si rochia care a lasat sa se vada ca NU purta lenjerie intima. Cu ce tinuta innebunitor de sexy si-a facut aparitia in public

Ruby este constienta de atuurile sale fizice si nu rateaza nicio ocazie de a se lasa fotografiata in cele mai provocatoare ipostaze si tinute.

Ruby a fost prezenta aseara la un eveniment, iar tinuta pe care cantareata si-a ales-o i-a asigurat atentia din partea tuturor. Bruneta a purtat o rochie asimetrica, complet transparenta pe o parte, iar faptul ca vedeta nu purta lenjerie intima nu a mai fost un secret pentru nimeni.

Alegerea cantaretei a fost insa una inspirata, mai ales ca a primit si premiul pentru "cea mai sexy aparitie scenica", in urma voturilor fanilor sai care apreciaza sex-appeal-ul artistei.

Ruby, pe numele sau Ana Claudia Grigore, s-a nascut in Medgidia pe 28 ianuarie 1989 si are un frate mai mic, pe nume Andrei. A absolvit liceul de muzica „Dinu Lipatti”, sectia Arta Actorului, dupa care a lucrat in domeniul jurnalismului, fiind redactor la doua reviste. Bruneta a devenit celebra o data cu lansarea piesei "Stinge lumina", produs de Alex Velea si HaHaHa Production. Melodia care a urcat rapid in topurile de muzica i-a adus lui Ruby un succes de necontestat si sute de mii de fani.

De curand, ea a lansat videoclipul noii sale piese, "De la distanta", care a strans deja peste un milion de vizualizari pe Youtube.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni