• PRO TV
  • Selena Gomez, goala intr-o fotografie pe Instagram. Fanilor nu le-a venit sa creada ca a publicat chiar ea asa ceva

Selena Gomez, goala intr-o fotografie pe Instagram. Fanilor nu le-a venit sa creada ca a publicat chiar ea asa ceva

Selena Gomez, goala intr-o fotografie pe Instagram. Fanilor nu le-a venit sa creada ca a publicat chiar ea asa ceva

Selena Gomez insasi a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie sexy, care a aprins imaginatia fanilor.

De obicei foarte discreta si atenta cu imaginea ei, fosta vedeta Disney apare dezbracata in imaginea de pe reteaua de socializare, incercand sa se iasa de sub perdele, dupa ce a deschis geamurile de dimineata.

Oare a facut Justin Bieber fotografia asta?” se intreaba cei de la Daily Mail. Cei doi cantareti au confirmat de curand ca si-au reluat relatia, dupa cateva luni de pauza.



 

Diferenta de varsta, programul aglomerat si comportamentul imatur al lui Justin Bieber au pus punct legaturii amoroase dintre Selena Gomez si Justin Bieber. Cei doi au avut o relatie tumultoasa, presarata cu impacari si despartiri, asa ca nu este exclus ca faimosul cuplu sa reaprinda flacara iubirii inca o data.



Dupa despartirea de la sfarsitul anului trecut, despre care multi au crezut ca este definitiva, tanara cantareata si actrita Selena Gomez, s-a internat in secret, la inceputul lunii ianuarie, intr-un centru de dezintoxicare din Arizona, la indemnul familiei, care a incurajat-o sa caute sprijin specializat.

Selena Gomez, in varsta de 21 de ani, a recunoscut ca s-a internat, timp de doua saptamani, in centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, deoarece membrii familiei au sfatuit-o sa faca acest lucru, din cauza stilului de viata petrecaret, cantareata subliniind ca decizia nu a avut legatura cu consumul de droguri si alcool.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni