• PRO TV
  • Divortul anului la Hollywood. Gwyneth Paltrow si Chris Martin au pus punct unei casnicii de 11 ani

Divortul anului la Hollywood. Gwyneth Paltrow si Chris Martin au pus punct unei casnicii de 11 ani

Divortul anului la Hollywood. Gwyneth Paltrow si Chris Martin au pus punct unei casnicii de 11 ani

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au anuntat marti ca s-au despartit, dupa ce in ultimii ani au dezmintit de mai multe ori zvonurile despre destramarea cuplului.

"Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim", au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Mesajul, intitulat "Despartire gandita indelung", este ilustrat cu o fotografie in care cuplul apare zambitor, pe o pajiste insorita si proaspat cosita.

"Am muncit din greu de peste un an, uneori impreuna, alteori individual, pentru a vedea ce mai era inca posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim foarte mult, vom ramane despartiti", au adaugat cele doua vedete.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 41 de ani, si Chris Martin, in varsta de 37 de ani, spun ca vor fi "intotdeauna o familie (...). Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodata asa de apropiati ca acum".

Cuplul are doi copii: o fiica, Apple, in varsta de 9 ani, si un fiu, Moses, in varsta de 7 ani.

"Suntem, inainte de toate, parintii a doi copii incredibil de minunati si va cerem ca intimitatea noastra sa fie respectata in acest moment dificil. Am avut intotdeauna o viata de cuplu departe de privirile indiscrete si speram sa putem continua in acelasi fel, in conditiile in care ne-am angajat intr-o despartire indelung gandita", au adaugat cele doua vedete.

Chris Martin si Gwyneth Paltrow, recompensata cu Oscarul pentru rol secundar in 1999 pentru rolul din filmul "Shakespeare in Love", s-au casatorit la sfarsitul anului 2003 in Santa Barbara (California) departe de privirile curiosilor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni