• PRO TV
  • Sore arata senzational in cea mai scurta fusta posibila. Cat de sexy s-a lasat fotografiata artista

Sore arata senzational in cea mai scurta fusta posibila. Cat de sexy s-a lasat fotografiata artista

Sore arata senzational in cea mai scurta fusta posibila. Cat de sexy s-a lasat fotografiata artista

Este una dintre cele mai admirate si populare tinere din showbiz-ul autohton si, de cand a aparut in "Pariu cu viata", a devenit un adevarat model pentru fetele din Romania. 

Experienta de la "Dansez pentru tine" i-a sculptat o silueta de invidiat lui Sore, care se lauda cu un corp perfect sculptat si tonifiat la care multe fete viseaza. 

Citeste si: Daca o vezi de la bust in sus, ai impresia ca e cea mai sexy femeie din lume. De la bust in jos insa, pare doar un barbat bine. Cum arata cu adevarat - FOTO

Astfel, tanara nu se sfieste sa incerce tinute sexy, care sa-i lase la vedere picioarele bine lucrate de orele de antrenamente Kangoo Jumps.

Sore a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare purtand o fusta scurta, colorata si un pulover alb, larg, tinuta care pune in evidenta si picioarele frumoase si tonifiate, pe care le-a lucrat si mai mult la "Dansez pentru tine". De cand s-a terminat show-ul, ea este intr-o forma si mai buna decat inainte, slabind destul de mult si tonifiindu-si muschii.

"Am, in sfarsit, patratele!", a marturisit artista, care a slabit mai bine de 5 kg in urma competitiei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni