• PRO TV
  • ProTV va ramane Lider. Ne pregatim intens pentru grila de toamna perfecta

ProTV va ramane Lider. Ne pregatim intens pentru grila de toamna perfecta

ProTV va ramane Lider. Ne pregatim intens pentru grila de toamna perfecta

Telespectatorii romani, care isi vizioneaza emisiunile preferate la ProTV, pot deja sa-si programeze serile din aceasta toamna din fata televizorului.

Recordul absolut de audienta din luna martie, cand ProTV a inregistrat cea mai mare cota de piata lunara a unei televiziuni din ultimii 13 ani, e doar inceputul. ProTV, liderul televiziunilor, “coace” de pe acum programele care vor atrage cea mai mare audienta si in toamna lui 2014.

“Vocea Romaniei”, “Masterchef” si “Las Fierbinti” sunt programe premium care nu vor lipsi din oferta postului ProTV. Acestor nume recunoscute de telespectatori li se vor alatura si productii noi surpriza, concepute dupa formate internationale de mare succes. Putem dezvalui faptul ca si dansul va face parte din oferta toamnei. Cu siguranta ProTV pregateste si productii noi care vor intari imaginea de inovator si trend-setter pe piata media din Romania.

Din echipa de productie pentru toamna va lipsi Mona Segall, un producator recunoscut datorita experientei si profesionalismului. Ea se va dedica visului sau de multa vreme, de a-si intemeia o companie de productie proprie. In viitor ProTV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania ei.

In ceea ce priveste principalele productii din grila de toamna, acestea vor beneficia pe langa o echipa de productie locala solida si de expertiza unor echipe de productie internationale care apartin grupului CME.

"Expendables 1 si 2", "Red 1 si 2", "Taken 2", "Colombiana", "Last Stand", " Dredd (2012)", "Devil  Wears PRADA", "Date Night", "Did You Hear About The Morgans", "The Three Musketeers" si "Eragon" sunt doar cateva titluri de filme care vor fi difuzate de ProTV in aceasta toamna.

Productiile Premium, blockbusterele si cele mai bune programe de stiri fac parte din constructia unei grile perfecte de programe cu care ProTV ii va rasfata pe romani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni