• PRO TV
  • I-a dat pantofii si sosetele sale unui cersetor descult, apoi a plecat in picioarele goale acasa. Un gest de mii de LIKE-uri pe Facebook

I-a dat pantofii si sosetele sale unui cersetor descult, apoi a plecat in picioarele goale acasa. Un gest de mii de LIKE-uri pe Facebook

I-a dat pantofii si sosetele sale unui cersetor descult, apoi a plecat in picioarele goale acasa. Un gest de mii de LIKE-uri pe Facebook

Un barbat din Surrey, British Columbia, din Canada, a dat o adevarata lectie de generozitate la sfarsitul lunii aprilie, cand, impresionat de un cersetor descult pe care l-a intalnit in autobuz, i-a oferit sosetele si pantofii sai si a plecat el insusi in picioarele goale spre casa.

Un gest cum nu vezi prea des. Asa si-a spus si soferul acelui autobuz, Surjit Singh Virk, care credea ca le vazuse pe toate in cei 16 ani de meserie. Dar acel barbat, care si-a oferit propriii pantofi intr-o zi oarecare de sambata unui cersetor, pe linia nr. 341, l-a emotionat profund.

Cersetorul respectiv statea izolat in autobuz, iar picioarele ii erau infasurate in doua pungi de plastic, in loc de incaltaminte. Un alt pasager a remarcat starea in care se afla si nu a stat pe ganduri – si-a scos repede ciorapii si pantofii si i-a dat omului aflat in dificultate, scrie the Toronto Sun.

 

Gestul lui mi-a ajuns direct la inima”, a explicat ulterior soferul autobuzului, Surjit Singh Virk. “I-a spus cersetorului – “Ia-i pe-astia, nu-ti face griji pentru mine – eu stau aproape de casa si pot sa merg pe jos””, si-a reamintit el.

Pasagerul cel marinimos a fost gasit, in cele din urma, insa a rugat agentiile de presa sa nu-i divulge identitatea, deoarece doreste ca actul sau de generozitate sa ramana anomin. Barbatul are 27 de ani, locuieste in Surrey, British Columbia si este musulman.

Fapta sa a starnit, insa, multa emotie si in mediul online. Fotografiile facute chiar de soferul autobuzului au ajuns pe Facebook, unde au primit mii de LIKE-uri si comentarii pozitive. “Noi toti suntem o familie mare. Daca cineva din familia noastra nu are pantofi, exact asta ar trebui sa facem si noi. Din cand in cand, avem nevoie de cate cineva sa ne redea increderea in umanitate”, scrie un utilizator de Facebook. “Mila si iubirea stau la baza tuturor religiilor”, a adaugat altcineva.

Sursa: huffingtonpost.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni