• PRO TV
  • Era o bomba sexy, dar sarcina a transformat-o. S-a ingrasat 20 kg si se misca greu: "Obosesc ca o babuta de 80 de ani si dorm foarte greu"

Era o bomba sexy, dar sarcina a transformat-o. S-a ingrasat 20 kg si se misca greu: "Obosesc ca o babuta de 80 de ani si dorm foarte greu"

Era o bomba sexy, dar sarcina a transformat-o. S-a ingrasat 20 kg si se misca greu: "Obosesc ca o babuta de 80 de ani si dorm foarte greu"

Mai are doua saptamani pana va deveni mamica, dar sarcina devine din ce in ce mai grea pentru Celia.

Celia nu se simte prea bine si parca nici nu mai are rabdare pana cand isi va strange baiatul in brate. Este insarcinata in 37 de saptamani, dar lucrurile par ca se complica din ce in ce mai tare pentru cantareata. Din cauza faptului ca fiul ei nu este asezat cum trebuie in burtica, artista sufera o multime de neplaceri. Abia mai doarme, se misca si respira foarte greu.

"E greu acum, dar gandul ca acusi o sa imi tin puiutul in brate merita tot sacrificiul, tot greul. Puiutul meu nu s-a intors inca, asa ca imi provoaca arsuri la stomac in fiecare zi si presiune mare pe plamani. Respir greu, ma misc si obosesc ca o babuta de 80 de ani si dorm foarte greu", a dezvaluit vedeta, pentru Cancan.ro.



Cantareata ne-a marturisit ca nu este prea incantata nici de modul in care s-a modificat silueta ei, luand 20 de kilograme in greutate. Spera, insa, ca dupa nastere isi va reveni repede.

"Am pus 19- 20 kilograme si presupun ca pana la final ajung sa pun vreo 22. Daca cineva imi spunea ca am sa pun 22 kg pe perioada sarcinii, intram in disperare, dar acum stiu ca sunt altfel de kilograme, nu ca cele de grasime. Sunt convinsa ca voi reusi sa ajung la forma initiala destul de usor dupa, tot ce conteaza acum este sa treaca aceste ultime doua sau trei saptamani si sa imi tin puiutul in brate. Il asteptam cu sufletul la gura", a marturisit Celia.



Ca orice femeie care urmeaza sa devina mama in curand, si Celia isi face cateva griji legate de ziua cea mare. Din cauza faptului ca bebelusul ei nu este asezat cum trebuie, se pare ca artista va naste prin cezariana. Cu toate acestea, vedeta spera pana in ultima clipa ca se va intampla o minune si va putea sa il aduca pe lume pe fiul ei pe cale naturala.

"E greu acum, dar gandul ca acusi o sa imi tin puiutul in brate merita tot sacrificiul, tot greul. Puiutul meu nu s-a intors inca, asa ca imi provoaca arsuri la stomac in fiecare zi si presiune mare pe plamani. Respir greu, ma misc si obosesc ca o babuta de 80 de ani si dorm foarte greu", spune ea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni