• PRO TV
  • Manifest impotriva vietii irosite pe internet. Clipul devenit viral, cu peste 10 milioane de afisari pe YouTube intr-o saptamana

Manifest impotriva vietii irosite pe internet. Clipul devenit viral, cu peste 10 milioane de afisari pe YouTube intr-o saptamana

Manifest impotriva vietii irosite pe internet. Clipul devenit viral, cu peste 10 milioane de afisari pe YouTube intr-o saptamana

“Suntem o generatie de idioti. Telefoane destepte si oameni prosti”. Sunt doar cateva dintre versurile poemului care face senzatie acum pe YouTube, cu peste 10 milioane de vizualizari in doar o saptamana de la publicare.

Regizorul si scenaristul englez Gary Turk este autorul proiectului “Look up” / "Uita-te-n sus", care a atras atentia a milioane de oameni din toata lumea. 

Poemul scoate in evidenta problemele cu care se confrunta tinerii din ziua de azi, pentru care retelele de socializare devin mai importante decat viata reala.

Ne petrecem prea mult timp butonand telefoanele, ne insinguram si devenim, incetul cu incetul, sclavii tehnologiei. Ajungem sa inlocuim viata reala cu zeci de ore petrecute in mediul virtual, editam fotografii, exageram detalii, totul pentru a primi mai multa atentie de la “prietenii” de pe internet.   

Cu totii avem un numar limitat de zile. Nu iti irosi viata in reteaua online, pentru ca la final nimic nu e mai rau decat regretul. Nu le da oamenilor “Like”, ci ofera-le toata dragostea ta. Ridica-ti ochii din telefon. Inchide ecranul. Nu te mai uita la acest clip. Traieste o viata adevarata” – asa suna indemnul scenaristului Gary Turk.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni