• PRO TV
  • S-au saturat sa se tot ascunda. Monica Gabor publica imagini cu Mr. Pink, iubitul sau controversat: "Ne iubim mai mult ca niciodata"

S-au saturat sa se tot ascunda. Monica Gabor publica imagini cu Mr. Pink, iubitul sau controversat: "Ne iubim mai mult ca niciodata"

S-au saturat sa se tot ascunda. Monica Gabor publica imagini cu Mr. Pink, iubitul sau controversat: "Ne iubim mai mult ca niciodata"

Monica Gabor traieste visul american in Los Angeles alaturi de iubitul ei, Mr. Pink, un prosper om de afaceri. Cei doi au fost vazuti foarte rar impreuna pana acum, deoarece chinezul isi doreste sa nu apara deloc in presa.

Relatia enigmatica dintre Monica si Mr. Pink a dat frau liber zvonurilor si speculatiilor, iar absenta fostei sotii a lui Irinel Columbeanu de la ziua de nastere a fiicei sale i-a facut pe multi sa se intrebe cat de libera este de fapt Monica la Los Angeles.

Satula sa se mai ascunda de ochii lumii, Monica Gabor a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de Mr. Pink si un mesaj in care marturiseste ca acesta nu o controleaza, asa cum au scris tabloidele.

"Buna dragii mei! Va multumesc din inima pentru gandurile bune pe care mi le trimiteti cu atat de multa grija si consideratie. Dupa cum se stie si se observa din comportamentul meu din ultimii ani, am decis sa fiu cat mai putin in atentia publicului. De aici se trag mai multe zvonuri si stiri false, aparute ca urmare a refuzului meu de a imi expune in presa viata personala. Totusi, voi face cateva lamuriri pentru cei care ma iubesc si le pasa de mine: sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc. Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink as vrea sa mentionez faptul ca nimeni nu controleaza viata nimanui, ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata. Va doresc o viata binecuvantata, plina de realizari pe toate planurile vietii, exact asa cum imi doriti si voi mie", a scris Monica pe reteaua de socializare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni