• PRO TV
  • Ultimii semifinalisti se lupta pentru cele trei locuri libere in finala "Romanii au talent", ACUM, la ProTV

Ultimii semifinalisti se lupta pentru cele trei locuri libere in finala "Romanii au talent", ACUM, la ProTV

Ultimii semifinalisti se lupta pentru cele trei locuri libere in finala "Romanii au talent", ACUM, la ProTV

Azi, de la 20:30, la ProTV, ultima serie de potentiali “eroi” intra in lupta in cea de-a cincea semifinala din acest sezon "Romanii au talent".

Vocile extraordinare din grupul Brio Sonores, magia lui Cezar Balasoiu, rock-ul lui Theodor Rusu, echilibrul celor din Slackline Tagu Ocna, FourEast Emsiz, adica cei mai buni beatbox-eri din Romania, tango-ul aerial pe “silk” creat de Duo Apostol, “papusa vie” Alexandra Siverenco, ritmul dansatorilor de la Black & White, surorile acrobate Alina si Romina Cuatev, precum si incredibilul “om- baterie” Biba Struja vor incinge atmosfera intr-un spectacol fara egal saptamana aceasta, cu gandul la cele trei locuri ramase libere in finala “Romanii au talent”. 

Tot vineri seara, Valentin Dinu, finalistul din primul sezon al celui mai tare show de divertisment din Romania, intra din nou in scena talentelor: muzicianul va interpreta o piesa alaturi de frumosa Anya. Mai mult, ansamblul folcloric “Junii Sibiului” va face o demonstratie de talent suta la suta romanesc in ultima semifinala din acest an a competitiei.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Stefan Popescu, Catalin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca si Catalina Tampau si-au asigurat deja locul in marea finala, iar lor li se vor alatura ultimele trei talente care vor cuceri telespectatorii vineri seara. In afara de marele premiu de 120 000 de euro destinat castigatorului, Riccardo Masidda, Catalin Mihalache, trupa “Qui Peut”, Florinel Lautaru si inca un concurent ales de juriu in aceasta semifinala se vor lupta pentru premiul de originalitate in valoare de 10 000 de euro.

Finala bate la usa, iar concurentii sunt pregatiti sa arate intregii tari ca merita sa poarte titlul de “ cel mai talentat roman”, asa ca telespectatorii vor decide si saptamana aceasta care sunt cei trei care vor duce lupta pana la capat, vineri, de la 20:30, la “Romanii au talent”, numai la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni