• PRO TV
  • Catalin Botezatu, operat de urgenta. Situatia este destul de grava, iar procedura este una dificila

Catalin Botezatu, operat de urgenta. Situatia este destul de grava, iar procedura este una dificila

Catalin Botezatu, operat de urgenta. Situatia este destul de grava, iar procedura este una dificila

Catalin Botezatu a fost ferm convins ca starea sa de sanatate este stabila si ca nu este nevoie de o operatie la inima, asa ca a tot amanat interventia. Insa medicii turci l-au sfatuit sa se opereze de urgenta, pentru ca problema sa nu se agraveze.

Catalin Botezatu s-a internat la inceputul anului la o clinica privata din Turcia unde i s-au facut investigatii amanuntite la inima, pentru a stabili daca designerul are intr-adevar o problema grava de sanatate. Desi initial Botezatu sustinea ca se simte bine, iata ca medicii au tinut sa-l contrazica, anuntandu-l ca boala sa s-a agravat.

Designerul a primit cu surprindere vestea unui iminent infarct, din cauza blocarii unei vene care transporta sangele catre inima, doctorii recomandandu-i sa se opereze imediat pentru a evita o tragedie.

"Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea", a scris el pe pagina de Facebook.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni