• PRO TV
  • "Arme periculoase!" Cu ce pereche de cizme ucigator de sexy a facut Bianca Dragusanu senzatie pe Facebook

"Arme periculoase!" Cu ce pereche de cizme ucigator de sexy a facut Bianca Dragusanu senzatie pe Facebook

"Arme periculoase!" Cu ce pereche de cizme ucigator de sexy a facut Bianca Dragusanu senzatie pe Facebook

Daca exista ceva care o pasioneaza pe Bianca Dragusanu, atunci cu siguranta ca este vorba despre moda. Nu degeaba fosta sotie lui Victor Slav a lansat o colectie de haine cu care a facut furori pe podium.

De curand, Bianca Dragusanu a postat pe pagina personala de Facebook o imagine in care apare incaltata intr-o pereche de sandale de gladiator negre.

Citeste si: Aschia nu sare departe de trunchi. Fiica Loredanei s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata ACUM

Perechea de incaltari a intrat imediat in gratiile celor care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare. Doamnele si domnisoarele au marturisit imediat cat de mult isi doresc un astfel de model: "Frumoasa, distinsa, eleganta, talentata si inteligenta!", "I love your shoes."

Have a good day


Nu este prima data cand Bianca Dragusanu face furori pe retele de socializare cu alegerile sale vestmentare. In trecut, frumoasa vedeta le-a cucerit pe doamne cu o pereche de pantofi aurii, pe suprafata carora erau aplicate tinte. La aceea vreme, incaltarile au fost numite "arme periculoase", semn ca vedeta a marcat atunci o aparitie pe placul fanilor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni