• PRO TV
  • "Bani cu suflet" - campanie a unui anonim care lasa bani in plic, la Cluj-Napoca

"Bani cu suflet" - campanie a unui anonim care lasa bani in plic, la Cluj-Napoca

"Bani cu suflet" - campanie a unui anonim care lasa bani in plic, la Cluj-Napoca

O campanie denumita "Bani cu suflet" a fost lansata de o persoana care, sub protectia anonimatului, pune diverse sume de bani in plicuri pe care le lasa in mai multe locuri din Cluj-Napoca, iar cei care gasesc banii trebuie sa dea altora cel putin jumatate din suma.

Actiunea este promovata pe o retea de socializate, iar "autorul", care isi ascunde identitatea, spune, intr-o postare, ca nu crede ca "bogatanii sau guvernele vor salva tara, ci romanii", scrie mediafax.ro.

"E frumos sa vad atatia romani care inca aveti suflet pentru cel de langa noi. Nu cred ca bogatanii sau guvernele vor salva aceasta tara, ci noi, fiecare, uniti impotriva saraciei si a nedreptatii", a scris initiatorul campaniei "Bani cu suflet”.

Acesta a spus ca pune bancnote de 50 sau 100 de lei in plicuri pe care le lasa in diverse locuri din oras, in Parcul Mare sau pe Cetatuie, alaturi de instructiuni potrivit carora persoana care gaseste banii trebuie sa dea altcuiva, intr-un gest caritabil, cel putin jumatate din suma primita.

Citeste mai multe pe mediafax.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni