• PRO TV
  • Dovada ca miracolele exista. Ea este primul copil din lume care s-a vindecat de cancer la creier. Cum arata micuta care a invins cea mai crunta boala din lume

Dovada ca miracolele exista. Ea este primul copil din lume care s-a vindecat de cancer la creier. Cum arata micuta care a invins cea mai crunta boala din lume

Dovada ca miracolele exista. Ea este primul copil din lume care s-a vindecat de cancer la creier. Cum arata micuta care a invins cea mai crunta boala din lume

Claudia Burkill din Lincolnshire s-a luptat vreme de trei ani cu o boala crancena, cancer la creier.

Micuta a fost diagnosticata la varsta de 5 ani cu o boala care i-a furat copilaria vreme de trei ani, dar dorinta ei de a trai si lupta neincetata a parintilor au ajutat-o pe micuta sa se vindece cu ajutorul unui tratament care inca nu este foarte cunoscut.

Totul a inceput intr-o zi in care Claudia, cei trei frati ai sai si parintii s-au intors dintr-o vacanta, iar fetita a inceput sa se simta rau. Parintii au sunat imediat la un spital din apropiere, iar dupa nenumarate teste medicii i-au pus un diagnostic care pe parinti i-a distrus: cancer la creier,  in faza terminala.

Cand au auzit ca micuta lor mai are numai cateva saptamani de trait, parintii au inceput sa se pregateasca pentru inmormantare, dar nu s-au dat batuti nicio clipa. Pentru ca nu au fost deloc multumiti de diagnostic, parintii au transferat-o pe fetita la o alta clinica unde a fost supusa unui tratament experimental din Italia, iar Claudia a facut 44 de sedinte de radioterapie.

Datorita faptului ca parintii au acceptat ca micuta sa faca acest tratament experimental, nu este recunoscut de lumea medicala, iar din acest motiv medicii au ocazia sa salveze numai trei, patru copii pe an, Claudia este acum vindecata si este prima persoana din lume care a invins aceasta boala clasificata drept una fara vindecare.

Atat micuta cat si parintii au platit un pret imens pentru ca au avut parte de aceasta momente cumplite, dar acum sunt cea mai fericita familie din lume:"Astazi este prima zi dupa mult timp cand ma pot uita in ochii celor patru copii ai mei si nu ma gandesc ca trebuie sa ma pregatesc de inmormantarea niciunuia dintre ei in viitorul apropiat", a declarat mama fetitei. Ea a mai adaugat ca este prima zi de libertate, o libertatea pierduta acum mult timp si de care uitase ca exista. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni