• PRO TV
  • A aparut pe internet si a fost publicata chiar de el. O imagine cu Cabral, din copilarie, a facut senzatie pe internet

A aparut pe internet si a fost publicata chiar de el. O imagine cu Cabral, din copilarie, a facut senzatie pe internet

A aparut pe internet si a fost publicata chiar de el. O imagine cu Cabral, din copilarie, a facut senzatie pe internet

Andreea si Cabral Ibacka sunt un cuplu reusit din toate punctele de vedere: sunt amuzanti, se inteleg de minune si se completeaza atunci cand situatia o cere.

De curand, Cabral a postat pe pagina de Facebook o imagine din copilarie, iar prezentatorul tv pare extrem de speriat de preot in momentul in care era crestinat. 

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

"Sigur, atunci cand vine vorba de copilarie nu ne aducem aminte multe lucruri. Sau poate o fi chestia asta doar la mine, nu zic nu…Treaba e ca-mi aduc aminte putine lucruri, multe dintre ele doar franturi senzoriale… imagini, sunete, mirosuri. Asa ca de fiecare data cand mai gaseste maica-mea cate o poza ratacita pe cine-stie-unde ma bucur de ea de zici ca numa-numa`! In asta de mai jos e de admirat privirea plina de… nu-stiu-ce aruncata preotului la botez (da, sunt botezat catolic, nu e cu scufundare).", a scris Cabral pe blogul personal.

Fanii au reactionat imediat si i-au marturisit prezentatorului tv ca era simpatic cand era mic. Aceasta nu este prima imagine cu Cabral din copilarie care este publicata pe internet. In urma cu ceva timp, chiar sotia lui, Andreea, a fost cea care a postat o imagine in care sotul ei apare la imbracat in costum popular, la gradinita, in timpul unei serbari.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni