• PRO TV
  • Pare un simplu agent de trafic, dar te face sa zambesti pe loc daca o vezi. Ce face ea pe strada i-a lasat pe toti fara cuvinte

Pare un simplu agent de trafic, dar te face sa zambesti pe loc daca o vezi. Ce face ea pe strada i-a lasat pe toti fara cuvinte

Pare un simplu agent de trafic, dar te face sa zambesti pe loc daca o vezi. Ce face ea pe strada i-a lasat pe toti fara cuvinte

Kathy Holick este o femeie din Newtown, Connecticut, agent de dirijare a traficului, dar nu asta o face speciala pentru comunitatea in care locuieste. 

Kathy a intrat in sufletul participantilor la trafic atunci cand a inceput sa-si arate pasiunea pentru dans in plina strada, iar acest lucru pare sa fie printre cele mai apreciate lucruri de catre oamenii pe care ii intampina in fiecare zi cu zambetul, optimismul si miscarile ei.

Ea a devenit simbolul pozitivismului si al sperantei in comunitatea in care locuieste:"Isi ia activititatea in serios, dar presara amuzament in tot ceea ce face. Se pare ca toata lumea o iubeste numai pentru simplul fapt ca reuseste sa aduca zambetul pe chipurile celor din jur", a marturisit un locuitor.

Dupa ce in anul 2012 comunitatea a fost marcata de un eveniment cu un sfarsit tragic, un barbat de 20 de ani a intrat intr-o scoala si a omorat 20 de copii si 6 adulti, acum Kathy pare sa fie cea care le aminteste celor din jurul sau ca trebuie sa dea dovada de compasiune si iubire in fiecare zi.

"Este atat de frumos sa vezi cum cineva iti reaminteste in fiecare zi sa fii pozitiv si sa-i tratezi pe cei din jur cu iubire, dar si ca exista atat de multe lucruri bune si frumoase in comunitatea noastra. Ea este cea care ne da speranta si ne aminteste sa zambim", a completat un alt localnic.

Holick, bunicuta de 47 de ani, nu si-a limitat campania de pozitivism la ceea ce face in strada atunci cand dirijeaza traficul. Ea are o astfel de campanie si pe retelele de socializare, loc unde posteaza imagini amuzante si cuvinte inspirationale. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni