• PRO TV
  • EL a fost desemnat cel mai sexy celibatar al anului. Merita titlul? FOTO

EL a fost desemnat cel mai sexy celibatar al anului. Merita titlul? FOTO

EL a fost desemnat cel mai sexy celibatar al anului. Merita titlul? FOTO

Actorul american Joe Manganiello, interpretul varcolacului din serialul de televiziune "True Blood", a fost desemnat, marti, cel mai sexy celibatar pe anul 2014 de editorii publicatiei People.

"Am origini siciliene", a declarat actorul pentru publicatia People. "Sunt pasionat. Sunt o persoana patimasa. Daca nu iti place un lucru condimentat, atunci poate nu sunt pentru tine", a completat acesta, informeaza site-ul revistei.

Vedeta, in varsta de 37 de ani, care interpreteaza rolul lui Alcide, varcolacul sexy, din serialul "True Blood" si care a debutat ca regizor cu documentarul "La Bare", a povestit in interviul acordat People despre prima lui iubire (printesa Leia din franciza "Razboiul stelelor"), sarutul perfect si despre adevarata dragoste.

"Cred ca dragostea nebuna de la inceput se transforma in nevoie. Chris Rock mi-a spus asta", a declarat actorul, care urmeaza sa-si reia rolul de stripper in continuarea filmului "Magic Mike".

De asemenea, vedeta a spus ca cel mai mult apreciaza la o femeie mirosul. "Este amuzant. Acum interpretez rolul unui varcolac. Este ceva cu mirosul de pe gatul femeii. Ahhhh. Este raiul", a mai spus Joe Manganiello.

Citeste mai multe pe Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni