• PRO TV
  • Nu-si constientizeaza formele. Kate Moss si-a inghesuit sanii intr-un sutien cu doua numere mai mici

Nu-si constientizeaza formele. Kate Moss si-a inghesuit sanii intr-un sutien cu doua numere mai mici

Nu-si constientizeaza formele. Kate Moss si-a inghesuit sanii intr-un sutien cu doua numere mai mici

Kate Moss este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar atunci cand apare in reviste sau pe podiumurile de moda impresioneaza de fiecare data cu formele sale.

De curand, insa, vedeta se pare ca a scapat de sub lupa stilistilor care se ocupa de ea si a intrat imediat in atentia presei cu gafa vestimentara pe care a facut-o la plaja.

In varsta de 40 de ani, modelul de origine britanica arata impecabil si are in spate o echipa intreaga de profesionisti care se ocupa de aspectul ei fizic tocmai pentru a arata impecabil de fiecare data. 

In viata de zi cu zi, insa, vedeta nu pare sa puna prea mult accentul pe felul in care arata si greselile ii sunt taxate imediat de catre presa tabloida. De curand, Kate a petrecut cateva zile de relaxare in Ibiza alaturi de niste prieteni, dar costumul de baie pentru care a optat nu a fost cea mai inspirata alegere.

Desi nu se numara printre vedetele care poseda un bust generos, Kate a ales un sutien atat de mic incat sanii parea ca sunt inghesuiti, iar cutele de piele stranse de jur imprejur nu i-au facut o imagine tocmai buna modelul britanic.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni