• PRO TV
  • S-a oprit sa faca plinul si a auzit un zgomot ciudat de sub masina. Ce a gasit sub capota l-a lasat fara cuvinte: "Nu-mi pot explica una ca asta"

S-a oprit sa faca plinul si a auzit un zgomot ciudat de sub masina. Ce a gasit sub capota l-a lasat fara cuvinte: "Nu-mi pot explica una ca asta"

S-a oprit sa faca plinul si a auzit un zgomot ciudat de sub masina. Ce a gasit sub capota l-a lasat fara cuvinte: "Nu-mi pot explica una ca asta"

Pisicile chiar au noua vieti! Asta pare sa demonstreze un videoclip cu o felina scoasa de sub capota unei masini, dupa ce reusise sa ramana blocata acolo timp de mai multe ore.

Vitaliy Bouranin se afla cu masina intr-o calatorie de afaceri in Rusia. Dupa o ora de condus, barbatul a oprit la o benzinarie sa faca plinul cand a auzit un mieunat de sub capota masinii sale.

Nu mica i-a fost uimirea cand a descoperit o pisica prinsa cu totul intr-un arc de suspensie, mieunand dupa ajutor.

Barbatul a filmat momentul in care elibereaza motanul, ajutat de cativa angajati ai benzinariei si spune ca nu isi poate da seama cum a reusit pisica sa ajunga in masina sa, cu atat mai putin sa supravietuiasca.

Eliberarea pisicii a durat mai bine de trei ore, iar dupa ce videoclipul a devenit viral pe internet, mai multi oameni si-au exprimat dorinta de a adopta felina norocoasa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni