• PRO TV
  • Ce se intampla cand femeile pun poze sexy pe Facebook

Ce se intampla cand femeile pun poze sexy pe Facebook

Ce se intampla cand femeile pun poze sexy pe Facebook

Femeile tinere care publica fotografii sexy cu ele pe reteaua de socializare Facebook sunt considerate de "prietenele" lor virtuale mai putin atractive din punct de vedere fizic si social, dar si mai putin competente pentru a indeplini o sarcina, arata un nou studiu al cercetatorilor americani.

Potrivit economictimes.com, cercetatorii au ajuns la aceste rezultate cu ajutorul unui experiment in cadrul caruia au fost folosite conturi fictive de Facebook.

"Acesta este o acuzatie clara a pozelor sexy publicate pe site-urile de socializare", a declarat Elizabeth Daniels, profesor asistent de psihologie la Universitatea Oregon. "Exista o dorinta foarte mare a adolescentelor si a femeilor tinere de a se infatisa intr-o postura sexy, dar distribuirea acestor fotografii sexy in mediul online au consecinte mai mult negative decat pozitive", a mai spus Daniels.

Astfel, potrivit lui Daniels, fetele si femeile tinere sunt intr-o situatie nefavorabila cand vine vorba despre fotografiile lor de pe reteaua de socializare Facebook.

Persoanele care publica fotografii sexy risca sa primeasca reactii negative din partea "prietenilor" virtuali de pe aceasta retea, dar femeile care incarca pe Facebook fotografii decente pot pierde interesul si atentia din partea baietilor si a barbatilor.

Citeste mai multe pe Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni