• PRO TV
  • S-a imbolnavit de cancer la doar 20 de ani, insa gestul sau te va lasa fara cuvinte. Ce a facut acest tanar e cu adevarat impresionant

S-a imbolnavit de cancer la doar 20 de ani, insa gestul sau te va lasa fara cuvinte. Ce a facut acest tanar e cu adevarat impresionant

S-a imbolnavit de cancer la doar 20 de ani, insa gestul sau te va lasa fara cuvinte. Ce a facut acest tanar e cu adevarat impresionant

La numai 20 de ani, Harry Hudson credea ca are toata viata inainte sa-si urmeze visul de a deveni un cantaret cunoscut in SUA si privea cu incredere spre viitorul sau ca artist.

Insa viata lui a luat o turnura complet neasteptata cand aq fost diagnosticat cu Limfomul Hodgkin, o forma rara de cancer a sistemului limfatic. Tanarul a refuzat sa se dea batut in fata bolii crunte si a inceput tratamentul cu optimism si incredere.

Pe parcurusul celor sapte luni de chimioterapie, Harry si-a tinut la curent in permanenta urmaritorii de pe Twitter in legatura cu evolutia afectiunii sale, iar postarile sale au devenit un exemplu pentru toata lumea. 

"Pe 21 iunie am fost diagnosticat cu Limfonul Hodgkin, dar exista sanse mari de vindecare cu ajutorul chimioterapiei. Acesta este doar un obstacol in viata mea, pe care il voi depasi cu ajutorul familiei, prietenilor, fanilor si muzicii mele. Voi lupta si voi castiga! Nu conteaza daca paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol, trebuie sa fii recunoscator ca ai un pahar si ca ai ceva in el. Sunt recunoscator pentru viata mea, chiar daca trebuie sa lupt sa o pastrez. Sunt binecuvantat ca ma aflu aici", a scris Harry pe Twitter.

Dupa mai bine de jumatate de an de tratament, timp in care a slabit considerabil si si-a pierdut parul si sprancenele, Harry a primit o veste buna de la medici: cancerul intrase in remisie, iar la scurt timp tanarul s-a vindecat complet.

"Mi-am inselat temerile, m-am despartit de indoieli, m-am logodit cu speranta si acum ma casatoresc cu visurile mele", si-a anuntat el fanii de pe reteaua de socializare dupa ce a scapat de boala.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni