• PRO TV
  • Filmul "Lumina rece a diminetii", difuzat vineri seara, a fost lider de audienta in prime time

Filmul "Lumina rece a diminetii", difuzat vineri seara, a fost lider de audienta in prime time

Filmul "Lumina rece a diminetii", difuzat vineri seara, a fost lider de audienta in prime time

Filmul de actiune, “Lumina rece a diminetii”, difuzat ieri, 18 iulie, de la ora 20:30, a situat ProTV pe primul loc in preferintele telespectatorilor. 

Postul de televiziune a reusit si de aceasta data sa se detaseze de concurenta sa, ocupand pozitia de lider cu un rating mediu de 8,7 puncte si o cota de piata de 23,9 %, in intervalul orar 20:33 – 22:23, date calculate la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

In acelasi interval orar, Antena 1 s-a clasat pe locul doi, la o diferenta considerabila, cu 5,8 punct de rating si o cota de piata de 15,9 %.

Suspansul filmului a atins cote maxime de audienta in minutul 21:53, ProTV detasandu-se in mod evident in preferintele telespectatorilor, cu un rating mediu de 11,5 puncte si un share de 30,7%, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 4,6 % puncte de rating si o cota de piata de doar 12,3 %. 

Aseara, ProTV a fost lider de audienta si pe publicul din mediul urban, cu un rating mediu de 7,9 puncte si o cota de piata de 17,8%, in timp ce Antena 1 s-a situat pe locul doi cu 6,6 puncte rating si 14,8% share. Pe acelasi segment, al treilea loc a fost ocupat de Kanal D, care a inregistrat 2,9 puncte rating si 6,6% share.

La nivel national, ProTV a reusit sa se impuna detasat, telespectatorii optand pentru filmul sau din Prime Time. Acest lucru a generat 7,8 puncte de rating si o cota de piata de 17,4%, in timp ce Antena 1 a obtinut 5,9 puncte de rating si 13,2 share. Kanal D s-a situat tot pe al treilea loc si a obtinut 3,1 puncte de rating, cu o cota de piata de 7 % .

“Lumina rece a diminetii” i-a adus in prim-plan pe Henry Cavill, Bruce Willis si Sigourney Weaver, intr-o productie exceptionala in care actiunea, suspansul, dramatismul si emotia au tinut publicul atintit in fata televizoarelor.

Productia difuzata vineri seara face parte din categoria filmelor de top cu care ProTV si-a obisnuit telespectatorii in fiecare sezon.

Vara se joaca la ProTV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni