• PRO TV
  • A bagat aproape 1 miliard de dolari in resedinta sa: Vezi cum arata: VIDEO

A bagat aproape 1 miliard de dolari in resedinta sa: Vezi cum arata: VIDEO

A bagat aproape 1 miliard de dolari in resedinta sa: Vezi cum arata: VIDEO

Mukesh Ambani, magnatul indian aflat constant in topul celor mai instariti oameni din lume, a investit aproximativ un milliard de dolari in resedinta sa, Antilla, din Bombay, India.

Edificiul este impresionant: are 27 de etaje, 168 de garaje, 600 de angajati (personal de serviciu), iar fiecare etaj este dublul unui etaj obisnuit in ceea ce priveste inaltimea. Arhitectii occidentali il considera o sfidare a bunului gust.

Lucrarile de constructie a acestei resedinte, care se intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati, au durat sapte ani.

Designul ciudat este urmare a punerii in aplicare a principiilor Vaastu (un fel de Feng Shui hindus) pentru maximizarea energiilor pozitive. In acest scop, fiecare etaj a fost construit dintr-un alt fel de material, iar plantele sunt diferite de la un etaj la celalalt.

Si dotarile impozantului edificiu sunt multiple si impresionante: sala de yoga, piscina, sala de cinema, club de sanatate, trei terase, camera speciala in care te ploua sau te ninge ca sa te relaxezi, iata doar cateva dintre facilitatile oferite de aceasta constructie ce beneficiaza si de o vedere superba, mai ales de la ultimul etaj, spre Marea Arabiei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni