• PRO TV
  • Putine fete ar avea curaj sa se lase fotografiate astfel.Cum apare Nicole Cherry in cea mai recenta imagine

Putine fete ar avea curaj sa se lase fotografiate astfel.Cum apare Nicole Cherry in cea mai recenta imagine

Putine fete ar avea curaj sa se lase fotografiate astfel.Cum apare Nicole Cherry in cea mai recenta imagine

Nicole Cherry si-a facut debutul in muzica autohtona cu un sound fresh, care i-a facut pe multi sa creada ca melodia "Memories" este cantata de o artista din SUA sau Marea Britanie si un look inedit: codite impletite.

Nicole Cherry s-a transformat in numai doi ani intr-o domnisoara cocheta. De curand, artista a starnit discutii aprinse pe reteaua de socializare dupa ce a postat pe pagina sa personala o imagine in care apare imbracata intr-un maiou alb si o pereche de blugi, dar atentia fanilor a fost atrasa de altceva: pustoica si-a lasat lenjeria intima la vedere.

In timp ce unii dintre prietenii virtuali au scris ca Ciresica se numara printre cele mai frumoase artiste de la noi din tara, au fost si cativa care nu au fost deloc de acord cu faptul ca si-a lasat lenjeria intima la vedere.

Desi pana acum artista a apelat numai la tinute decente, Nicole se pare ca s-a maturizat, adopta haine din ce in ce mai sexy, iar fanii sunt mai mult incantati de faptul ca incearca sa isi faca stilul ei si sa se impuna pe piata muzicala din Romania. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni