• PRO TV
  • Noua iubita a lui Marian Dragulescu-gimnasta de performanta

Noua iubita a lui Marian Dragulescu-gimnasta de performanta

Noua iubita a lui Marian Dragulescu-gimnasta de performanta

Dupa divortul scandalos de Larisa, Marian Dragulescu incearca sa isi reface viata alaturi de Corina, o blonda frumusica, dezghetata si…sportiva.

In premiera la Happy Hour, Marian Dragulescu a aparut alaturi de noua iubita, Corina Mihai. Cei doi sunt impreuna de trei luni si au deja binecuvantarea mamei lui Marian in cazul in care se gandesc sa isi oficializeze relatia. Mai ales ca mama sportivului abia asteapta alti nepoti, iar Corina spune ca e predispusa sa nasca gemeni.

Corina Mihai este absolventa de economie, dar a facut in adolescenta gimnastica de performanta. De aceea spune ca este capabila sa inteleaga mai bine munca lui Marian. Blonda afirma ca este suficient de indragostita incat sa treaca peste toate comentariile rautacioase legate de relatia lor. Dupa ce a devenit iubita lui Marian, Corina a fost prezentata de presa ca practicanta de videochat si bisexuala. Fata neaga toate aceste acuzatii si declara ca nu o intereseaza imaginea ei publica, ci impresia pe care o lasa oamenilor dragi.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni