• PRO TV
  • Suferea de obezitate morbida si a decis sa-si schimbe complet viata si silueta. Acum se lauda cu un corp de model, dupa ce a slabit 130 de kilograme

Suferea de obezitate morbida si a decis sa-si schimbe complet viata si silueta. Acum se lauda cu un corp de model, dupa ce a slabit 130 de kilograme

Suferea de obezitate morbida si a decis sa-si schimbe complet viata si silueta. Acum se lauda cu un corp de model, dupa ce a slabit 130 de kilograme

La numai 33 de ani, Emma Sealey cantarea 180 de kilgorame, suferea de obezitate morbida, iar familia isi facea griji pentru sanatatea ei. De altfel, si medicii o avertizasera ca nu va mai apuca 40 de ani daca nu face ceva in privinta greutatii sale.

Desi familia a sfatuit-o sa-si puna un inel gastric pentru a scapa mai repede de kilogramele in exces, Emma a decis sa slabeasca in mod natural si a reusit. In doi ani, femeia a slabit aproape 130 de kilograme.

Imaginile de dinainte si dupa sunt cu adevarat remarcabile. De la femeia care nu incapea in masina, britanica s-a transformat intr-o tanara atragatoare, cu o talie de viespe si picioare subtiri.

"Nu ma mai urcasem pe cantar de ani de zile. Cand am vazut cate kilgorame aveam, m-am simtit dezgustata de mine insami", a povestit Emma pentru Daily Mail.

Problemele femeii cu greutatea au inceput in adolescenta, cand cea mai buna prietena a ei a murit, iar Emma a gasit un confort in mancare: "Am fost devastata la acea vreme. Mancarea ma inveselea, ma facea sa ma simt mai bine. Acum, cand privesc inapoi ma gandesc ca am fost norocoasa ca nu am ajuns in scaunul cu rotile de la cat cantaream".

Pentru a slabit, Emma a apelat la ajutorul unui nutritionist care i-a pus la punct un meniu sarac in calorii si a inceput sa mearga in mod regulat la sala, unde facea exercitii cardio.

Acum, femeia cantareste 50 de kilograme si planuieste sa-si faca o operatie pentru a indeparta excesul de piele ramas in urma slabirii dramatice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni