• PRO TV
  • Oana Cuzino si Andreea Esca discuta despre psihologia copiilor sambata, la “Ce se intampla, doctore?”

Oana Cuzino si Andreea Esca discuta despre psihologia copiilor sambata, la “Ce se intampla, doctore?”

Oana Cuzino si Andreea Esca discuta despre psihologia copiilor sambata, la “Ce se intampla, doctore?”

Sambata, de la ora 10:30, Oana Cuzino deschide la PRO TV o noua editie a emisiunii „Ce se intampla, doctore?”,  unde o va avea ca invitat pe Andreea Esca. Oana Cuzino va veni si de aceasta data cu subiecte utile precum regulile alimentare impuse de Mama Natura si nutritia copiilor.

Andreea Esca va discuta despre psihologia pe care o aplica in cresterea copiilor sai, Alexia si Aris.  Andreea lasa deoparte pupitrul Stirilor PRO TV si o vom vedea in postura de mama ce se asigura ca ofera cea mai buna educatie fiicei si fiului ei.

Oana Cuzino va dezbate, apoi, un nou set de reguli alimentare stabilite de natura, pe care oamenii le ignora cu desavarsire. Cina este un subiect controversat, intens dezbatut chiar si de catre specialisti. O masa corecta este foarte greu de alcatuit. Ne putem pacali usor consumând fructe, ca a doua zi sa ne trezim cu un kilogram in plus la cantar. 

„Ce se intampla, doctore?”  analizeaza o situatie mai putin placuta pentru parinti. Greutatea celor mici scapa de sub control, iar mamele si tatii ii trec in mod eronat la dieta. Aceasta este o problema reala pentru ca in copilarie si mai ales in primii ani de viata organismul nu poate fi privat de o serie de substante nutritive. Mai multe detalii despre masurile corecte ce trebuie aplicate pot fi aflate sambata, de la 10:30, la PRO TV.

 „Ce se intampla, doctore?” este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?" in fiecare sambata, de la ora 10:30, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni