• PRO TV
  • "De ce nu mori odata?". Ce s-a intamplat la cateva ore dupa ce o adolescenta a primit un mesaj rautacios pe Facebook

"De ce nu mori odata?". Ce s-a intamplat la cateva ore dupa ce o adolescenta a primit un mesaj rautacios pe Facebook

"De ce nu mori odata?". Ce s-a intamplat la cateva ore dupa ce o adolescenta a primit un mesaj rautacios pe Facebook

Gestul unei adolescente abuzate de colegii de liceu a devenit viral si  castigat respectul si admiratia a milioane de oameni.

Caitlin Julia Haacke, eleva in clasa a 11-a, a suferit toata adolescenta din cauza rautatii colegilor care o abuzau zilnic. De la jigniri la glume si farse diabolice, tanara a trecut prin toate, insa nu si-a pierdut increderea in oameni si a raspuns cu un gest admirabil.

Dupa ce colegii ei i-au scris pe Facebook si i-au urat "sa moara", Caitlin a venit la scoala cu 850 de post-it-uri cu mesaje pozitive pe care le-a lipit pe dulapurile colegilor.

In loc sa fie laudata pentru modul in care a ales sa faca fata unei situatii neplacute, Caitlin a fost mustrata de directorul scolii si sanctionata pentru ca "a facut mizerie".

Totul s-a schimbat insa cand mama tinerei a povestit despre gestul fetei sale pe o pagina de Facebook si a starnit o reactie de sustinere incredibila din partea comunitatii online.

Astfel, s-a lansat campania "Positive Post-it Day" care ii indeamna pe oameni sa lase mesaje optimiste unor necunoscuti pentru a le face ziua mai frumoasa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni