• PRO TV
  • Ultima fita in materie de diete. La ce metoda de slabire periculoasa apeleaza vedetele de la Hollywood pentru a avea siluete de model

Ultima fita in materie de diete. La ce metoda de slabire periculoasa apeleaza vedetele de la Hollywood pentru a avea siluete de model

Ultima fita in materie de diete. La ce metoda de slabire periculoasa apeleaza vedetele de la Hollywood pentru a avea siluete de model

Vedetele de la Hollywood sunt in dispuse sa apeleze la cele mai drastice si periculoase metode pentru a obtine silueta mult visata.

Un nou truc de slabire capata popularitate in randul divelor americane: pulverizarea solutiei de curatat geamuri pe mancare. Conform publicatiei National Enquirer, Khloe Kardashian se numara printre vedetele care folosesc constant aceasta metoda controversata pentru a pierde in greutate.

Se pare ca aceasta practica are rezultate uimitoare. Pentru a nu fi tentate sa consume toata mancarea din farfurie, dupa doar cateva inghituri, peste preparat este pulverizat spray-ul de curatat geamuri. Substanta face imposibila consumarea alimentelor, iar vedetele considera ca in acest mod silueta lor se subtiaza in timp record. 

Khloe Kardashian nu este singura membra a familiei Kardashian care apeleaza la aceasta metoda periculoasa de slabire. Kim Kardashian a fost cea care a initiat acest trend in materie de dite. 

Un apropiat al famieliei Kardashian a declarat ca sora lui Kim, Khloe, "a fost foarte incantata de idee si a inceput sa pulverizeze solutia de curatat geamuri peste orice fel de produs comestibil". 

Desi restul familiei nu apreciaza si nu sustine acest tip comportament, aceeasi sursa spune ca vedeta "nu are nicio problema legata de irosirea mancarii, atat tim cat acest lucru o ajuta sa se mentina in forma".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni