• PRO TV
  • Romanca Alice Andrusca a castigat premiul "Start up of the year 2014" pentru cofetaria sa de lux din Nisa

Romanca Alice Andrusca a castigat premiul "Start up of the year 2014" pentru cofetaria sa de lux din Nisa

Romanca Alice Andrusca a castigat premiul "Start up of the year 2014" pentru cofetaria sa de lux din Nisa

Da, este o romanca frumoasa, desteapta si tanara antreprenoare al carei efort a fost de curand recunoscut in cadrul galei “Start up of the year 2014”, unde a fost declarata castigatoare. Da, a luat premiul I acordat de Riviera Business Club care reuneste peste 1200 de oameni de afaceri straini ce activeaza in zona Rivierei Franceze. 

In cadrul galei anuale de la Monaco proiectul lui Alice Andrusca (cofetaria Aquarelle) a fost recunoscut ca o afacere de succes. Si cand te gandesti ca e prima ei afacere (alaturi de ea a fost si prietenul ei Cezar Mihailescu) si ca a inceput totul in 2013, dupa ce si-a finalizat studiile la Universitatea Internationala din Monaco (International University of Monaco) si ca mai este si de-a noastra, n-ai cum sa nu te bucuri pentru reusita ei! Dar hai sa-ti spun mai multe.

“Provocarile deschiderii unei afaceri in strainatate sunt mari, mai ales daca este si prima ta afacere, insa daca esti serios, daca muncesti din greu si crezi in ceea ce faci, aprecierile nu vor intarzia sa apara. Sunt extrem de emotionata si onorata sa primesc premiul “Start up of the year 2014” pentru Aquarelle si sa intaresc convingerea ca noi, noua generatie, promovam Romania prin reusitele noastre”, a declarat Alice Andrusca la primirea premiului.

Alice a urmat cursurile facultatii de limbi straine in tara, dar s-a gandit ca o cariera de profesoara nu o va ajuta prea mult in viata. Asa ca initial s-a orientat catre turism si a vizat cursuri de master in Elvetia. Apoi, la o cautare mai atenta a gasit Universitatea din Monaco, facultatea de Retail Management in cadrul careia existau cursuri de master cu specializarea Managementul produselor de lux. Dintotdeauna i-a placut sa gateasca, iar prietenii o indemnau sa-si deschida un restaurant.

Citeste mai multe pe adevarul.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni