• PRO TV
  • A furat dintr-un magazin, dar politistii au iertat-o. Motivul incredibil pentru care aceasta femeie nu a fost arestata

A furat dintr-un magazin, dar politistii au iertat-o. Motivul incredibil pentru care aceasta femeie nu a fost arestata

A furat dintr-un magazin, dar politistii au iertat-o. Motivul incredibil pentru care aceasta femeie nu a fost arestata

Un ofiter de politia le-a oferit tuturor o lectie de umanitate atunci cand a decis sa ajute o bunica in ciuda faptului ca aceasta a incalcat legea.

Helen Johnson, in varsta de 47 ani si bunica a trei nepoti, a avut parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viata sa. Femeia si-a dorit le ofere nepotilor sai un pranz decent si a decis sa mearga la un market pentru a cumpara niste oua. Ajunsa la magazin, Helen a realizat ca nu isi permite sa cumpere o cutie intreaga cu oua si a recurs la o solutie disperata.

Femeia a ascuns trei oua in buzunarul hainei, in speranta ca va putea ajunge acasa pentru a isi hrani nepotii. Din pacate pentru ea, una dintre angajatele magazinului a surprins-o pe Helen atunci cand a strecurat ouale in buzunar si a chemat politia. 

"Chiar am crezut ca daca nu ii voi hrani in acea zi, copiii vor muri", a declarat Helen dupa incident. 

In momentul in care politia a venit la fata locului, bunica a inceput sa planga si l-a implorat pe politist sa o ajute: "Am nevoie de ajutor. Trebuie sa imi hranesc copiii".

Ofiterul de politie a reactionat imediat atunci cand a aflat povestea trista a femeii. In loc sa o aresteze pentru furt, acesta a decis sa o ajute cumparandu-i o cutie completa cu oua. 

Familia Johnson este formata din sase membri, iar conditiile in care traiesc sunt extrem de grele. Din fericire, politistul care a prins-o furand a fost impresionat de povestea sa si a luat atitudine. Intregul departament de politie din orasul Tarrant s-a implicat in strangerea de fonduri si de alimente pentru familia Johnson.

Gestul emotionat al politistului a fost surprins de un trecator si postat pe internet, unde a ajuns viral.   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni