• PRO TV
  • Dana Rogoz nu mai arata deloc asa: la ce schimbare de look a apelat de curand vedeta. Reactia fanilor a fost geniala

Dana Rogoz nu mai arata deloc asa: la ce schimbare de look a apelat de curand vedeta. Reactia fanilor a fost geniala

Dana Rogoz nu mai arata deloc asa: la ce schimbare de look a apelat de curand vedeta. Reactia fanilor a fost geniala

Cu ajutorul unei echipe de hairstylisti si make-up artisti experimentati, Dana Rogoz s-a transformat intr-o adevarata diva. "Specialistii in frumusete" i-au aplicat un machiaj spectaculos si i-au pus extensii de par.

Dana Rogoz a fost transformata de specialistii de la Jovsky Studio in “Fata de pe luna” pentru un proiect de suflet pe care actrita l-a pregatit pentru cititorii blogului ei, pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Hair stylistul Adrian Perjovschi, make-up artistul Cristina Barsan si creatoarele Irenka au creat un personaj spatial, stralucitor pe care Dana Rogoz l-a intruchipat cu mult spirit si cu pofta de zbor.

M-am simtit feminina dupa transformarea aceasta- au reusit sa-mi creeze senzatia ca am par lung si spicat. Trebuie sa spun ca este prima oara cand imi pune cineva extensii de par, eu sunt genul natural si nu ma obisnuiesc usor cu schimbarile. Fac foarte multe sedinte foto pentru blogul meu si mi se pare provocatoare o astfel de invitatie de transformare, ma apropie mai mult de meseria mea, de un proiect de teatru in care trebuie sa fiu diferita si sa intruchipez un anumit personaj”, a povestit Dana.

Unele fotografii realizate in cadrul pictorialului au fost postate de Dana Rogoz si pe contul sau de Facebook, iar reactiile fanilor la vederea lor au fost pe masura schimbarii de look a vedetei. 

"Wow... Geniala!", "Dupa reactia tuturor, cred ca ar merge o schimbare de look permanenta" si "Frumoasa foc" sunt doar cateva dintre complimentele primite de Dana de la cei care ii urmaresc activitatea pe Facebook.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni