• PRO TV
  • James Bond l-a facut un sex simbol, dar nu a fost intotdeauna atat de atragator. Transformarea uriasa a lui Daniel Craig

James Bond l-a facut un sex simbol, dar nu a fost intotdeauna atat de atragator. Transformarea uriasa a lui Daniel Craig

James Bond l-a facut un sex simbol, dar nu a fost intotdeauna atat de atragator. Transformarea uriasa a lui Daniel Craig

Actorul nascut in Chester este considerat un simbol al elegantei britanice, insa imaginea sa era una total opusa celei de acum, inainte de a ajunge in rolul lui James Bond.

Imaginea cu care ne-a obisnuit, intr-un costum perfect si cu atitudine de agent infailibil nu a fost dintotdeauna marca inregistrata pentru starul britanic Daniel Craig.

Primul rol l-a obtinut la 24 de ani in drama The Power of One  (1992) unde a jucat alaturi de Morgan Freeman, insa a atras atentia britanicilor cu un rol puternic in drama - miniserie Our Friends in the North realizata in 1996 de BBC. E greu pentru un fan al lui James Bond sa-l recunoasca pe Daniel Craig in acele scene - parul blond al actorului era lung pana la umeri iar atitudinea sa era departe de ce a barbatului care emana sex-appeal si siguranta.

A filmat sub presiunea ca daca versiunea sa de James Bond va fi un esec, toata lumea il va uri. Intre timp, Daniel Craig a castigat admiratia multora, inclusiv a lui Roger Moore, si el un fost 007, care a declarat recent ca il considera pe mai tanarul actor cel mai bun James Bond, cu cel mai bun corp si cu cea mai buna interpretare.

Daniel Craig s-a declarat fan al seriei James Bond dintotdeauna si crede ca este ceva bun de iubit pana si la cele mai proaste dintre filmele Bond.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni