• PRO TV
  • Cine este Amuly, trapperul fenomen care a spart topurile din România

Cine este Amuly, trapperul fenomen care a spart topurile din România

Cine este Amuly, trapperul fenomen care a spart topurile din România

Amuly este un trapper super talentat, are flow și un look care nu poate trece neobservat! Muzica este singura lui muză și își scrie propriile versuri de la unsprezece ani. Cea mai populară piesă a sa a depășit 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. 

Scrie versuri și cântă de pe vremea când era doar un copil, iar de trei ani lucrează cu cei mai buni în domeniu. Băieții de la Seek Music i-au simțit potențialul și l-au luat sub aripa lor protectoare. 

Hameed Amil (pe numele său real) are 21 de ani și a crescut în ghetourile din Berceni. N-a avut o copilărie ușoară, cu un tată absent și o mamă bolnavă de cancer, însă și-a găsit alinarea în muzică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨A M U L ¥✨ (@amulyblind) on

“În tot ce vrei să faci cheia ești tu!”, spune Amuly privind în urmă la realizările sale. A debutat în trapul de la noi în 2019 cu albumul “Liceenii Trap’n’Roll” și a rupt Internetul la Urbanist Sessions, unde are peste 3,6 milioane de vizualizări. Amuly are piese cu Abi, Ian, Azteca, Șatra BENZ, Nane, Chimie și alte nume sonore. 

21 de piese de pe noul album “Blindat” s-au aflat în Top 50 Spotify România

De curând și-a lansat noul album solo intitulat “Blindat”, pe care-l consideră „amprenta” sa și care se bucură de un real succes. La numai o zi de la lansarea albumului pe platformele de streaming, 21 din cele 23 de piese de pe “Blindat” s-au aflat în Top 50 Spotify România. Este o performanță rar întâlnită, iar primul loc în Top 50 Spotify România a fost ocupat tot de o piesă de pe albumul “Blindat”. 

Numărul total de stream-uri este aproape de două milioane, iar piesele lui Amuly încep să intre și în topuri internaționale. De exemplu, piesa “Ahlef Bel Allah” înaintează în Top 300 Deezer din Cehia, aflându-se în acest moment la jumătatea clasamentului. De asemenea, albumul este în continuare și în topul Apple Music România cu 18 melodii.

Amuly, colaborări de success cu Deliric, Connect-R sau Killa Fonic

Pe cel mai recent album al său, Amuly a bifat câteva colaborări de excepție. Single-ul “Muzica”, în care cântă alături de Connect-R, are peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube. De altfel, Connect-R are numai cuvinte de laudă la adresa tânărului trapper. “E un copil cu mult bun-simț și este foarte talentat. Nu e doar un trapper fresh, e un rapper în primul rând și se simte asta în lirica lui, în felul în care își schimbă flow-ul. Are nuanțe rap. De asta mi-a și plăcut foarte mult”, a declarat acesta într-un interviu pentru UTV. Amuly a mai colaborat pentru noul album și cu Deliric și Killa Fonic.

Amuly are și spirit antreprenorial și în afară de muzică, prioritatea sa numărul unu, își dezvoltă și propriul brand de haine. Fanii îl pot urmări pe Instagram, unde are deja o comunitate impresionantă sau pe Seek Music. 

Fotografii: Instagram Amulyblind

Vezi și VIDEO: Jador a pus ochii pe Ruby! - Trending Review cu Daragiu - episodul 44

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni