• PRO TV
  • Nutritionista Mihaela Bilic vine la videochat-ul Oanei Cuzino

Nutritionista Mihaela Bilic vine la videochat-ul Oanei Cuzino

Nutritionista Mihaela Bilic vine la videochat-ul Oanei Cuzino

Joi, de la ora 14.00, Oana Cuzino o va avea invitata la videochatul de pe site-ul www.stirileprotv.ro pe nutritionista Mihaela Bilic.

Dupa ce a ajutat zeci de vedete din Romania sa slabeasca, Mihaela Bilic ofera consultatii gratuite joi tuturor celor interesati si promite sa raspunda la toate intrebarile, curiozitatile si temerile lor. Oana Cuzino va discuta cu invitata sa despre cele mai eficiente diete din ultimul timp, dar si despre cat este greu de parcurs drumul luptei cu greutatea.

Medicul de la Pro Tv  va adresa in numele telespectatorilor si a internautilor intrebarea “Ce se intampla, doctore?” Mihaelei Bilic care va incerca sa raspunda pe loc tuturor curiozitatilor si ingrijorarilor celor care vor intra in direct in dialog cu ea pe www.stirileprotv.ro. “Am primit foarte multe scrisori si intrebari din partea oamenilor in legatura cu aceasta tema. Lupta cu kilogramele este grea si vom vorbi cu Mihaela Bilic despre motivele pentru care esueaza multe grasute in controlul greutatii, despre cele mai eficiente diete si despre orice curiozitate vine din partea celor care ne vor privi joi, de la 14.00 pe site-ul Stirilor Pro Tv.”, a declarat Oana Cuzino.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni