• PRO TV
  • Are 41 de ani si este posesoarea unui corp de adolescenta. Imaginile topless cu Heidi Klum care nu lasa loc imaginatiei

Are 41 de ani si este posesoarea unui corp de adolescenta. Imaginile topless cu Heidi Klum care nu lasa loc imaginatiei

Are 41 de ani si este posesoarea unui corp de adolescenta. Imaginile topless cu Heidi Klum care nu lasa loc imaginatiei

Fara urma de indoiala, Heidi Klum este posesoarea unui corp de adolescenta. La 41 de ani, vedeta arata impecabil si nu se teme sa fie surprinsa de camerele de fotografiat in costume de baie minuscule.

Heidi Klum si-a petrecut cateva zile in St Bars alaturi de iubitul sau cu 13 ani mai tanar, Vito Schnabel. Modelul a profitat de aceasta ocazie si, imbracata intr-un costum de baie minuscul, si-a etalat silueta de invidiat la piscina. 

Vedeta a impresionat si de aceasta data cu silueta sa impecabila. In vastra de 41 de ani si mama a patru copii, Heidi poate concura fara indoiala pe podium alaturi de noua generatie de modele. 

Dupa o baie in piscina, Heidi Klum a decis sa renunte la sutien pentru ca bronzul sau sa fie unul uniform. Momentul a fost imortalizat de paparazzi.

Vezi imaginile aici!

Nu este pentru prima data cand Heidi renunta la inhibitii si se fotografiaza topless. Pe contul de instagram al vedetei au fost publicate numeroase imaginii in care modelul apare in tinute sumare. 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni