• PRO TV
  • A vrut sa-i faca un cadou baietelului sau autist si a trimis un e-mail unei companii. Gestul a lasat-o fara cuvinte

A vrut sa-i faca un cadou baietelului sau autist si a trimis un e-mail unei companii. Gestul a lasat-o fara cuvinte

A vrut sa-i faca un cadou baietelului sau autist si a trimis un e-mail unei companii. Gestul a lasat-o fara cuvinte

Inca de la varsta de doi ani, Dylan Green a avut o pasiune pentru aspiratoare. Baiatul care sufera de autism nu era interesat de jucariile clasice, dar se juca mereu cu aspiratorul.

Asa ca de ziua lui, mama sa a vrut sa-i faca o surpriza si a trimis un e-mail unei firme care vinde aspiratoare, scrie CBS.

"Va scriu cu o rugaminte mai neobisnuita pentru fiul meu care sufera de autism. Mereu a fost fascinat de aspiratoare, iar preferatul sau este modelul Kirby. Isi petrece ziua uitandu-se la clipuri cu aspiratoare, pe tableta. Cred ca i-ar placea foarte mult sa vada o demonstratie de ziua lui, implineste 14 ani. I-am luat deja un tort in forma de Kirby. In speranta ca puteti trimite pe cineva care sa ne faca o demonstratie de utilizare a aspiratorului, ma ofer sa va platesc si o taxa, daca e nevoie. Nu vreau nimic gratuit, doar ca este foarte greu pentru o mama de copil cu autism sa gaseasca lucruri care sa-l faca fericit".

Compania l-a trimis pe Al Archie, un vanzator, sa ii faca o demonstratie lui Dylan, chiar in ziua in care acesta implinea 14 ani.

"A fost ca si cand un fan isi intalneste idolul", a povestit vanzatorul.

La final, Dylan s-a ales cu propriul sau aspirator, iar mama baiatului a marturisit ca entuziasmul copilului le-a adus tuturor lacrimi in ochi.

Vezi imaginile aici!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni