• PRO TV
  • Care este situatia scolara a lui Nicole Cherry. Ce a spus vedeta in urma cu putin timp

Care este situatia scolara a lui Nicole Cherry. Ce a spus vedeta in urma cu putin timp

Care este situatia scolara a lui Nicole Cherry. Ce a spus vedeta in urma cu putin timp

Nicole Cherry se numara printre cele mai indragite vedete de la noi din tara, vocea ei este apreciata, are milioane de fani, iar de fiecare data cand isi face aparitia reuseste sa atraga toate privirile.

In cel mai recent interviu acordat pentru cancan.ro, Nicole a vorbit despre situatia ei scolara, dar si despre numarul mare de pretendenti care si-ar dori sa ajunga la inima artistei.

Este o artista cu numeroase concerte in tara, urca pe scene alaturi de cele mai importante nume de la noi din tara, dar potrivit spuselor ei, reuseste sa se tina si de scoala si au fost nevoita de foarte putine ori sa se scuze in fata profesorilor pentru ca nu si-a facut temele.

In ceea ce priveste colegii, Nicole a marturisit ca se intelege foarte bine cu ei, iar pretendentii sunt multi la numar, insa, artista vrea sa isi vada de cariera si de scoala si nu are timp pentru asa ceva.

In urma cu ceva timp, Nicole a fots certata pe Facebook de fani pentru ca isi facea poze alaturi de colegi, la scoala:""Nu o sa iei note mari pe ochi frumosi si melodii", "Va lasa cu telefoanele la scoala?", "Nu e corect asa", i-au transmis cativa internauti.

Citeste mai multe pe cancan.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni