• PRO TV
  • Cum arata cea mai importanta femeie din viata lui Mark Zuckerberg

Cum arata cea mai importanta femeie din viata lui Mark Zuckerberg

Cum arata cea mai importanta femeie din viata lui Mark Zuckerberg

Este unul dintre cei cinci fondatori ai celei mai mari retele de socializare din lume si are milioane de euro in cont, iar din 2013 ocupa functia de director Facebook, pozitie ce il incadreaza in topul celor mai influente personalitati din lume si in grupul celor mai bogati oameni.

Sotia lui Mark Zuckerberg, Priscilla, este absolventa a Universitatii de Medicina si, in ultimii ani, si-a finalizat rezidentiatul ca medic pediatru la San Francisco General Hospital.

 

Priscilla si Mark s-au casatorit dupa o relatie de 9 ani, intr-o ceremonie atat de secreta, incat pana si invitatii au crezut ca vin la un alt eveniment, nu la o nunta.

Evident, este vorba despre un cuplu care nu cauta atentia presei. De fapt, limbajul trupului din cele doua fotografii date publicitatii la vremea respectiva au indicat clar o stanjeneala a celor doi miri.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, si sotia lui, doctorul Priscilla Chan, au donat 75 de milioane de dolari pentru San Francisco General Hospital, aceasta fiind cea mai mare suma de bani daruita de persoane individuale unui spital public din SUA.

 

Anuntul a fost facut vineri de catre Mark Zuckerberg, pe contul sau oficial de pe reteaua sociala Facebook, potrivit cnbc.com.

"Consideram ca fiecare persoana merita sa aiba acces la un sistem de sanatate de cea mai buna calitate", a spus Mark Zuckerberg.

El a precizat ca San Francisco General Hospital este principalul spital public din San Francisco, oferind servicii oricarei persoane care traieste, munceste sau viziteaza acest oras american.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni