• PRO TV
  • Silvia Teodorescu, terapeut: "Pot vindeca boli incurabile precum cancerul"

Silvia Teodorescu, terapeut: "Pot vindeca boli incurabile precum cancerul"

Silvia Teodorescu, terapeut: "Pot vindeca boli incurabile precum cancerul"

Silvia Teodorescu declara ca este singura specialista din Romania in terapie genetica si ca prin harul ei poate vindeca oamenii de boli incurabile.

Silvia si-a dat seama ca este diferita de ceilalti oameni inca de la varsta de 12 ani, cand, peste nopate, a ajuns din roscata bruneta. Mai tarziu a remarcat ca poate sa vada organismul uman in interior, sa le perceapa organele si oasele. Initial a crezut ca ea insasi este bolnava, dupa care a ajuns la concluzia ca are un har divin.

De atunci, Silvia declara ca a vindecat nenumarati oameni suferinzi. Ea numeste procedeul terapie genetica si promite ca poate sa produca o autoregenerare in organism prin stimulare bioenergetica. Practic, Silvia  spune ca atinge pacientul si simte zonele cu probleme. Dupa aceea, isi provoaca o tensiune si face codul genetic al pacientului sa se transforme si sa se reabiliteze. Primul semn al transformarii este schimbarea culorii parului bolnavului. Potrivit Silviei, a doua etapa este chiar vindecarea.

Silvia Teodorescu
a avut-o ca pacienta si pe regretata Anca Parghel. Terapeuta afirma ca a reusit sa ii imbunatateasca starea acesteia, dar ca din pacate Anca nu a venit decat la doua sedinte.     

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni